Kao vaš informatički poslovni partner Papion je usmjeren na razvoj ICT-a, te pruža usluge koje su lako dostupne a potrebne su svakoj ozbiljnoj tvrtki koja je usmjerena na rast i razvoj svog primarnog poslovanja.

Brz i kvalitetan pristup informacijama koje su vam potrebne u svim područjima poslovanja moguć je jedino ako se temelji na pouzdanoj ICT podršci. ICT podrška još se pojavljuje pod nazivima ICT support, ICT outsourcing te sve više i prevedeni oblik IKT podrška (Informacijske i Kominikacijske Tehnologije).

Usmjerenost i otvorenost tvrtke prema potencijalnim poslovnim partnerima očituje se u lakoći i jednostavnosti informacija o samoj tvrtki. U tome će vam pomoći Cloud usluge i web hosting.

Svaki poslovni dokument unutar tvrtke potrebno je adekvatno pohraniti i sačuvati. Na osnovu tih dokumenata donose se poslovne odluke unutar tvrtke i dokumenti trebaju uvijek biti na raspolaganju. Kako bi vam bilo što jednostavnije pronaći dokument i pregledati ga u njegovom izvornom obliku nudimo vam i uslugu projektiranja i implementacije sustava za upravljanjem dokumentima (DMS – Document Management System).

Da bi cijeli informacijski sustav vaše tvrtke bio obuhvaćen u jednu veliku cjelinu dostupnu svim djelatnicima početak i osnova je mrežna infrastruktura.

Kako bi se ICT usluge što više iskoristile unutar poduzeća neophodna je konstantna obuka zaposlenika i njihovo upoznavanje sa novim tehnologijama.

Analiza poslovnih procesa baziranih na ICT tehnologijama je veoma bitna za mala i srednja poduzeća, jer se optimizacijom i unapređenjem procesa mogu postići značajna smanjenja troškova i povećanje efikasnosti a samim time i dobiti poduzeća.